Nederlandse kleursets verzamelen

In 2012 werd voor het eerst een Nederlandse kleurset uitgegeven: de Tulpenset. De herdenkingsmunten in deze speciale set waren stuk voor stuk geslagen in Sterling zilver. Op elke munt was echter een schitterend kleuraccent aangebracht. Vanwege de enorme vraag naar de bijzondere set munten, is er sindsdien nog een paar keer een officiële kleurset geslagen.

Wilt u een van de Nederlandse kleursets bemachtigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de nieuwste Nederlandse kleurset altijd aan voor de officiële uitgifteprijs. Dat is onze belofte aan u. Door uw set op Kleursets.nl te reserveren, weet u dus zeker dat u niet teveel betaalt. De sets van voorgaande jaren kunt u, bij beschikbaarheid, bovendien ook reserveren voor een marktprijs. Zo kunt u eenvoudig de schaarse Nederlandse kleursets bemachtigen.

Naast de scherpe prijs van de sets, profiteert u ook van een uitstekende service. Zo betaalt u een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van slechts € 2,95 per bestelling. Bovendien kunt u zich deze kosten besparen, door ons te laten besparen. Als u een automatische incasso afgeeft, nemen wij namelijk de gehele verzend- en verzekeringskosten voor onze rekening. Zo bespaart u op de levering en besparen wij administratieve kosten.

Natuurlijk is uw bestelling op Kleursets.nl geheel risicoloos. U profiteert namelijk van een tevredenheidsgarantie en een retourgarantie. Dat betekent dat u uw Nederlandse herdenkingsmunten 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht ontvangt. Alleen als u 100% tevreden bent, behoudt u uw zending.

Het Amsterdams MuntKantoor

Kleursets.nl is onderdeel van het Amsterdams MuntKantoor. Ons team heeft meer dan 75 jaar gecombineerde ervaring in de muntenbranche. Daarmee zijn wij dé betrouwbare aanspreekpartner voor verzamelaars van munten in Nederland. Bovendien geniet u altijd van onze zeven zekerheden. En heeft u een vraag over de Nederlandse herdenkingsmunten of over uw reservering? Dan staat een van onze ervaren medewerkers u graag te woord.